75'
85'

4e klasse 11

25 mei 2019 14:30

De Raven, dat klinkt alsof we moeten gaan presteren. De laatste wedstrijd van het seizoen en voor meerdere spelers ook de laatste bij deze club na jaren veel plezier gehad te hebben bij RKVVO. Vandaag in Luyksgestel gaat het gebeuren dus. Na de openingsgoal van Owen, die de keeper van De Raven gemakkelijk passeerde, begon toch nog een zwaar beladen wedstrijd. Na 15 minuten was het al 1-1. We gaan de rust in met 2-1 en er moest even een gesprekje komen met onze spelers. Intussen kijk ik alvast wat spectaculaire foto’s terug. Ja, het is voor mij ook een laatste wedstrijd die ik vast leg voor ons eigen RKVVO team. Dus probeer ik nog alles uit de kast te halen om mooie beelden vast te leggen. We starten de 2e helft met na 6 minuten al de gelijkmaker van Joep. Het gesprek van onze zeer gewaardeerde trainers, lijkt geholpen te hebben. De moeilijke tijden hebben ze doorstaan en ze hebben het toch maar mooi voor elkaar kregen, de mannen op één lijn te krijgen. Klokslag 16.00uur maakt Jesse een mooie kop goal. Wat een mooi spel. Bij de tegenstander beginnen, zoals ik al het hele seizoen zie en hoor, opstandige gesprekken onder, met en tegen elkaar aan. Ik zeg in mijn hoofd: ‘Zo gaan we winnen’. Dit is het omslag punt van vele teams die dit zelfde overkomt als de neuzen (en oren ook) niet meer in de goede richting staan. Dan komt Noah, ja voor de 2e keer zet hij aan door het midden en komt met een sliding tot stilstand op de bal die direct langs de keeper van de 16 meter de goal letterlijk inrolt, zie foto laatste goal. Madelon heeft vandaag ook wederom mooie reddingen gedaan in haar goal. Fantastisch gewoon, 2-4 is het. Een paar minuten flink verdedigen nog, en ja daar is de 3 fluit. Dit gemengde team met een vrouw die het doel heel goed verdedigde heeft het mooi gedaan dit seizoen, van de onderste plek opgewerkt naar de 4e. Bedankt voor de mooie acties. Met ook dank aan Terror Thijs Hentzepeter als geweldig invaller vandaag.  En allemaal veel plezier in jullie volgend avontuur. Misschien tot ziens. Ook nog dank aan de vlaggers, trainers en coaches.