Groep 7 041

1 september 2019 10:00

Scheidsrechter

J.A. (Joop) van Boekel

De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen begonnen we met een bekerwedstrijd tegen Rood Wit V. De eerste 20 minuten werd er goed gespeeld. De bal ging rustig rond en we waren jog niet moe. RWV speelde op de counter en was daarin zeker gevaarlijk. Eric kon met een goede redding nog een achterstand voorkomen. Na 6 minuten speelde hij te snel de bal naar voren in de voeten van een tegenstander en stonden we alsnog achter. Tegen het eind van de 1e helft kwam RWV oo een 4-0 voorsprong door enkele knullige goals die te makkelijk door ons werden weg gegeven.
Na de thee zouden we overstappen naar een 4-4-2 systeem, wat we gingen proberen. Stefan had nog amper lucht na het heen en weer rennen op het middenveld. Een vrije trap van Geert werd door hun keeper niet goed verwerkt, zodat een zeer attent Ruud de bal er kon intikken...4-1. Even later maakte Tim B de 4-2 na een assist van Ruud. Een mooi cadeautje op zijn verjaardag. Helaas scoorde RWV daarna weer twee keer, waarna Max met een solo dd eindstand op 6-3 bracht. Een leerzame wedstrijd met zeker in het begin goed voetbal van onze zijde. Nu nog werken aan de conditie, het afmaken op goal en we gaan een leuke competitie tegemoet.