88'
... (schot)

Groep 7 041

15 september 2019 10:00

De laatste bekerwedstrijd zou in het teken staan van de eerste overwinning dit seizoen. Echter met de Oerse kermis in de benen of ergens anders moesten we maar afwachten of het iets zou worden. Met deze keer Stan in de goal en Fons als scheids gingen we prima van start. Na 9 minuten kon het scorebord al bediend worden door een schitterende goal van Stefan uit een onhoudbare vrije trap.  Het was daarna echter Marvilde die het betere van het spel had. Zij wisten elkaar goed te vinden en maakte het ons behoorlijk kastig met hun lange ballen. De voorsprong werd ook omgezet naar een 1-2 achterstand vlak na de rust. Tot de geplande wissels rond de 60e minuut waren zij wat beter en Tim B maakte voor zijn wissel de 2-2. Daarna ging het hard. Het liep steeds beter, combinaties lukte en dankzij hun doelman werden er ook enkele leuke doelpunten gemaakt. Jesper maakte zijn eerste doelpunt na hard werken. Geert maakte met een geweldige kopbal nog ern goal, die hij zelf helaas niet gezien had. Max dacht ook nog een keer te kunnen scoren, maar daar dacht de Marvilde keeper anders over. Met volgens mij zijn eerste duik van de wedstrijd, hield hij de bal uit de benedenhoek. De eindstand werd door Marvilde bepaald op 6-3. Drie wedstrijden gespeeld met drie keer dezelfde uitslag is ook een bijzonderheid op zich, helaas slechts een keer in ons voordeel. Volgende week begint het echte werk met een thuiswedstrijd in de competitie.