38'
93'

6e klasse 652

16 februari 2020 12:00

Bij stormachtig weer zouden we ook een stormachtige wedstrijd verwachten, zeker na de gewonnen thuiswedstrijd in 2019. Vooraf werden jullie wel gewaarschuwd dat Dommelen sterker uit de winterstop was gekomen en niet onderschat mocht worden. Lag het aan onderschatting, het weer of dat er teveel spelers niet in normale doen waren of een combinatie hiervan......de eerste helft was verder onder ons normale niveau. Dommelen kwam regelmatig flitsend door het centrum van onze verdediging heen en maakten het Erik B af en toe erg moeilijk.  In de 17e minuut kwamen zij onvermijdelijk op 1-0.  Uit een vrije trap kon Max ruim 11 minuten later de gelijkmaker op het scorebord zetten. Toch was het Dommelen dat de thee inging met een 2-1 voorsprong.
In de tweede helft hadden we de wind mee en het liep ook een stuk beter. Dommelen moest vaak de bal wegruimen, wat zij vakkundig deden. Hun keeper werd ook vaak op de proef gesteld, alleen wilde de bal er niet in. Het duurde tot ver in de blessuretijd dat Geert (ook uit een vrije trap) de dik verdiende gelijkmaker maakte. Ik ben ervan overtuigd dat als de gelijkmaker eerder was gevallen we zeker hadden gewonnen. Gezien de hele wedstrijd was dit misschien wel een terechte uitslag.