... (schot)
89'

6e klasse 652

10 november 2019 12:00

Gisteren begonnen we aan de eerste wedstrijd van een serie lastigere wedstrijden tegen de top vijf. Bij een overwinning zouden we nog leker bovenin meedraaien. Met Bas weer een keer als assistent scheidsrechter (waarvoor dank Bas), begonnen we vol goede moed aan de partij. Het eerste half uur was het helaas Knegsel dat affectief was en scoorde uit de twee mogelijkheden die ze kregen. Het tweede gedeelte van de eerste helft waren we zeker gelijkwaardig en zelfs wat beter dan hen. Nadat Kaylan weer in het veld kwam, na twee wedstrijden schorsing, kon hij meteen de aansluitingstreffer maken via een harde kopbal uit een corner van Giel. Het lukt ons helaas niet om nog een keer door te drukken.
Het begin van de tweede helft hadden we het betere van het spel, zonder tot kansen te komen. Knegsel vergrootte hun voorsprong uit de eerste de beste aanval. Daarna probeerden we nog wat terug te doen, maar kwamen er niet meer aan te pas. Dat Knegsel in de laatste minuut nog de 4-1 maakte, is alleen leuk voor de statistieken. Volgende week thuis tegen Dommelen zullen we de drie punten weer in huis moeten houden om aansluiting bij de top te kunnen houden.