86'
... (afstandschot)

6e klasse 652

17 november 2019 10:00

Met oud Dommelen speler/trainer Erik Botteram in de goal wilden we de drie punten in eigen huis gaan houden. Dommelen begon sterk en kreeg ook enkele kansen om op voorsprong te komen. Gelukkig stond Erik zijn mannetje tussen de doelpalen. Wij gingen daarna even aanzetten met als resultaat drie doelpunten in vier minuten. Mooi dat Niels S en Bert hun doelpunt konden meepikken, klasse! Er werd ook af en toe goed gevoetbald met enkele goede combinaties. Daarna zakten we wat in en kreeg Dommelen weer de overhand. Na de warme thee scoorde Geert als snel de 4-0 en even later de jarige Stan de 5-0 met een geplaatst schot. Kaylan kopte de bal na een corner strak in de kruising maar een speler van Dommelen stak er letterlijk een hand voor. De terechte pingel werd beheerst benut door Kaylan die daarna met ernstige vermoeidheidsverschijnselen het veld moest verlaten.
Onze keeper had het erg rustig in de tweede helft en werd vlak voor tijd verrast door een afstandsschot van Dommelen. Daarmee was hun doel bereikt, ze wilden Erik een keer passeren. Met een vlammend schot van Geert werd de eindstand bepaald op 7-1. Een dik verdiende overwinning,. Nu komen er nog drie wedstrijden voor de winterstop tegen de directe concurrenten voor de toppositie.  Laten we proberen om goed de winterstop in te gaan.