Geert van der Sangen (afstandschot)
86'

6e klasse 652

2 februari 2020 10:00

De eerste wedstrijd thuis tegen ZSC werd met 7-2 gewonnen, dus de kans op een overwinning was aanwezig. Na een rommelige start van de ochtend (wel of niet afgelast,  wel of niet rechtstreeks en een zieke speler), konden we toch aftrappen onder natte weersomstandigheden. Er werd ook gewaarschuwd dat we hen niet mochten onderschatten.  De eerste 20 minuten gingen gelijk op, waarbij wij net wat sterker waren. In de 23e minuut kwam eindelijk de 0-1 op het bord door Kaylan. Daarna kon hij meteen gewisseld worden. We konden er echter niet lang van genieten, want 5 minuten later was het weer gelijk. ZSC probeerde met fysieke kracht ons te breken, maar we bleven overeind staan.  Het was Giel die na een strak afstandsschot van Max de bal kon intikken nadat hun keeper de bal niet kon controleren. Goed doorzetten loont zeker blijkt maar weer. Vlak voor rust kwamen we op 1-3 door een eigen doelpunt na een scherpe corner van Luc.
De tweede helft liepen we snel verder uit via Geert (assist Jesper) en nog een keer Geert (strafschop) en nogmaaks Geert via een afstandsschot. Tussendoor deed ZSC nog iets terug, dus geen gave hattrick helaas. Stefan propte vlak voor tijd de 2-7 er in, zodat we dezelfde uitslag noteerden als bij de thuiswedstrijd. Komende zondag spelen we een belangrijke wedstrijd tegen Knegsel, dan kunnen we zien of we aansluiten bij de top 3.