70'
... (schot)

6e klasse 652

8 maart 2020 10:00

De eerste helft was van beide zijden qua voetbal niet geweldig. Veel slordige passes en weinig grote kansen. Met in de eerste helft Max in het doel, kwamen we wel op 1-0 na een prima kopbal van Niels S uit een vrije trap van Geert. Niet lang daarvoor hield Max met prima keeperswerk de tegenstander nog van het scoren. Niels S kon bijna de 2-0 maken na een bekeken afstandsschot, helaas stond de lat/paal in de weg.
In de tweede helft ging Jesper in het doel staan. Een soort van voorzet van Riethoven dwarrelde meteen aan het begin van de tweede over Jesper heen waardoor het 1-1 werd.  Twintig minuten voor tijd kwamen zij zelfs op 1-2, waarna wij aan de bak moesten. De druk werd goed opgevoerd en Riethoven kwam er niet meer aan de pas. Echte grote jansen bleven helaas uit evenals een verdiende gelijkmaker. Met goed fluitwerk van Rik en de zes minuten extra bleef het bij 1-2. Hoogeloon heeft niet geprofiteerd van onze nederlaag, zodat we nog steeds naar plek 4 kunnen kijken. Zondag bij Badella moeten we de draad van het voetbal vóór de winterstop weer op zien te pakken en voor de drie punten gaan.