35'
73'

Groep 7 127

6 september 2020 10:00

Na de eerste bekerwedstrijd verloren te hebben tegen een goed DBS, stond er nu een andere strijpse formatie voor de deur. Met een voltallig team en technische staf deze keer, gingen we vol goede moed van start. Helaas waren we erg slordig in de passing de eerste helft en kwam den Brab regelamtig makkelijk door onze verdediging heen. Dit resulteerde als snel in een achterstand voor ons. Na vijf minuten lag de bal al in ons netje.  Naarmate de wedstrijd vorderde gingen we iets beter spelen, maar het hield nog niet over. In de 25e minuut maakte Stefan de gelijkmaker op aangeven van Tim B. Nog ruim voor de rust maakte Tim B op aangeven van Geert zelfs de 2-1. Met een goed fluitende Mick gingen we zo ook aan de thee. De kleine schermutselingen laten we gaan voor wat het was. Het liep binnen het team van den Brab niet zo lekker en wij moeten daar gewoon afstand van houden, anders spelen we meer tegen ons zelf.

De tweede helft werd er wat beter gespeeld. De elementen die ik op de traing heb gezien, kwamen er in deze wedstrijd helaas nog niet uit. Wanneer we wat sneller spelen, zijn we veel gevaarlijker. Het duurde tot de 73e minuut dat weer Stefan de bevrijdende 3-1 maakte. Naarstig ging hij op zoek naar een volgend doelpunt, maar dat zat er helaas niet meer in, al was hij er wel een keer heel dicht bij. Dankzij een goede reactie van Tim H (bal voor de lijn weg gehaald) en puik keeperswerk van Rik (de kater werd omgezet in katachtige reacties), bleef het 3-1 in ons voordeel. Volgende week de derby tegen UNA. Dan zullen we er weer moeten staan om de bekercompetitie goed af te sluiten en met een positieve start kunnen beginnen aan de voetbalcompetitie.