2e klasse H

27 september 2020 14:30

Scheidsrechter

K. (Kyle) Hoeveler

Hilvaria opende de wedstrijd sterk met snelle spitsen die continu op maar werden bediend door aanvoerder Tom van Beers. Het duurde tot de 18e minuut dat RKVVO voor het eerst gevaarlijk werd en dat was meteen raak. Martijn van Dijk bediende Jordi Verhoeven op maat vanaf rechts; 1-0.

De vreugde was maar van korte duur want binnen 5 minuten stond het 1-2, mede als gevolg van, teveel, ruimte tussen de verdedigers van RKVVO.

Langzaam kreeg RKVVO de overhand in de rest van de 1e helft zonder echter gevaar te stichten voor het doel van Hilvaria.

Anders was dat, na de rust waar RKVVO duidelijk het betere van het spel had met een aantal kleine kansen. In de 70e minuut was het dan ook raak en was wederom de goed spelende Jordi Verhoeven het goudhaantje. Hij kreeg de bal in de 16 vrij voor de voeten en via het been van de tegenstander en de paal werd het 2-2.

RKVVO kreeg nog een tweetal goede kansen met name door Luc Segers maar goed keeperswerk hield RKVVO van de verdiende 3 punten af.