Brabantia 13 - RKVVO 9

Brabantia 13 (zon)

2 - 2

RKVVO 9 (zon)

... (schot)
11'
... (schot)
22'
48'
... (e.d.)
Assist: Tim van Buel
79'
Kaylan Peys (schot)
Assist: Tim van Herk

Competitie

6e klasse 651

Datum

4 oktober 2020 10:00

Accommodatie

Sportpark Strijp
Rijstenweg 1
5652 CG
Eindhoven
tel. 040-2512350

Na een turbulente Coronaweek met extra maatregelen, moesten we aan de bak in Strijp tegen een jong Brabantia. Op het hoofdveld met een lege tribune gingen we goed van start. Er werd bij vlagen uitstekend gevoetbald, alleen het afmaken ontbrak nog. Bij een eerste soort van uitval van den Brab scoorden zij de 1-0.  Nog geen 11 minuten later lag de tweede er ook in. In de twee keer dat zij over de middellijn kwamen, lag de bal er ook twee keer in. In de tweede helft moesten we de zaken weer rechtzetten, want met nul punten naar Oers teruggaan, dat kon niet. Al snel maakten we of beter gezegd zij, de 1-2. Uit een scherpe corner van Tim B ging de bal er in via een eigen speler. Niet mooi, maar wel mooi meegenomen. We waren veel sterker, al hadden zij enkele technisch begaafde spelers in de voorhoede. Vraag maar aan Ruud die een ahhh kreet slaakte toen de bal tussen zijn beentjes werd gespeeld.

Op advies van Paul hebben we een paar kleine omzettingen gedaan. Dat pakte meteen goed uit, want Kaylan vlamde met een snoeihard schot ons naar 2-2. Als die bal het doel gemist had, hadden we die in Oers kunnen ophalen.

Het lukte ons helaas niet om drie punten mee naar huis te nemen en de eindstand was 2-2. Wel wat onbevredigend voor ons, maar dat zetten we volgende week wel recht in de volgende wedstrijd.

 

Jan

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!