... (schot)
32'

6e klasse 651

20 september 2020 10:00

De eerste competitiewedstrijd zouden we een slag moeten slaan. Nadat Geert al in de 3e minuut een grote kans onbenut liet, waren de verwachtingen langs de lijn hoog gespannen. In de 14e minuut maakte Stefan de 0-1 uit een corner van Niels F. Op typische Maxi Romeroiaanse wijze kopte hij de bal keurig in het mandje. De vaste supportersgroep ging er eens goed voor staan, maar het lukteniet om de voorsprong uit te breiden. Het tegendeel gebeurde want BV maakte een kwartier voor rust de niet onverdiende gelijkmaker. De tweede helft konden we het doel niet meer vinden. We waren wel sterker, maar konden het overwicht niet omzetten naar een overwinning. Uiteindelijk gingen we met een teleurstellend 1-1 weer naar Oers. De pret op de Oers kermis zal er waarschijnlijk niet minder om geweest zijn. Volgende week de thuiswedstrijd tegen DBS, dan houden we de drie punten in huis.