51'
... (schot)

6e klasse 651

27 september 2020 10:00

We begonnen de wedstrijd zeer voortvarend, want uit de eerste de beste corner van Tim B, kopte Stefan al na twee minuten de 1-0 in. Vervolgens kregen we veel grote kansen om uit te lopen, maar het zicht stond bij ons niet op scherp. Veel ballen kwamen te recht op hun keeper af, zodat hij geen problemen had deze tegen te houden. We speelden een prima eerste helft met af en toe mooi combinatievoetbal. Het duurde tot de 20e minuut voordat Geert er 2-0 van maakte. Hierna zakten we wat weg en werd het niveau van de wedstrijd ook wat minder. In de tweede helft kregen we minder kansen om uit te lopen, maar het zit nog niet mee wat dat betreft. Het was DBS die uit een van hun spaarzame aanvallen op 2-1 kwam. Hierdoor bleef het spannend tot aan de laatste minuut. Wij konden de bal er niet in krijgen en konden zomaar tegen een gelijkmaker aanlopen. Dat bleef ons gelukkig bespaard en bleef de verdiende overwining in eigen huis. Jammer dat Bert (enkel) en geert (hamstring) geblesseerd uit moesten vallen. De ziekenboeg loopt al aardig vol en hopelijk herstellen ze allemaal snel.