3 - 8

Marvilde JO8-1

4e klasse 42

12 september 2020 10:00

In het mooie ochtend zonnetje gingen onze kanjers vol goede moed van start aan deze wedstrijd. Nadat Mats vorige week supernetjes had gekeept was het deze week de beurt aan Guus om het doel te verdedigen. Guus had overduidelijk de keeperstechnieken der groten bestudeerd en met name de looks had hij heel goed onder de knie. In de eerste helft kreeg Guus het in het doel zwaar te verduren. De Marvilders speelden wat breder als onze kanjers die wat meer voor spelen over het midden kozen, waardoor er redelijk wat kansen ontstonden voor Marvilde. Even leek het er dan ook op dat we met een achterstand van 4 tegengoals de rust in zouden gaan, maar Cis redde de eer en schoot het naar 1-4. Na de rust kregen onze kanjers wat meer kansen. Thijn wist zich mooi los te spelen van de tegenstander en het af te maken met een flinke poeier. In de eindfase van de wedstrijd wist Luuk de bal nog keurig op de slof te nemen voor de 3e goal.

We moeten toegeven dat Marvilde nog net een maatje te groot was, maar al met al een mooie wedstrijd. Volgende week op naar Zeelst !