5e klasse 30

26 september 2020 11:30

Scheidsrechter

Denzel van Homelen

Vandaag stond een wedstrijd tegen Geldrop JO11-5 op het programma. Na de recente overwinningen was de uitdaging van deze week, de stijgende lijn vasthouden. Dat is gelukt met een hele mooie 7-3 overwinning.

Het team was deze week weer op volle sterkte. Annabel speelde daarom met JO11-5 mee en pakte met hen de winst. Noa was weer terug van een weken durende blessure, maar stond vandaag direct haar 'mannetje' in de verdediging.

In het begin van de wedstrijd was het even zoeken. Het spel was compact en Geldrop wist het ons best wel even lastig te maken. Dit duurde tot Gijs de score opende na een prachtige pass van Thijn, die later nog een paar prachtige rushes langs de zijlijn liet zien.  Het bleef spannend in de eerste helft, maar het defensieve werk van Robin en Tymo zorgde er in ieder geval voor dat de nul op het scorebord bleef. Niels scoorde in de eerste helft nog de 2-0 met een doeltreffend schot.

In de tweede helft liep de score snel op. Floris van der Meijde wist zelfs 4 keer het net te raken. Toch werd het nog even spannend omdat Geldrop ook 3 keer wist te scoren. Het storende werk van Jeffrey, en de balvastheid van Tyron zorgden er echter voor dat JO11-4 nooit echt in gevaar kwam. Een paar goede reddingen van Floris van der Meer hielpen natuurlijk ook om de overwinning deze week binnen te slepen.