JO11-4 verliest van de koploper ondanks overwicht

Datum

10 oktober 2020 9:00

Accommodatie

Onbekend

Op een prachtige en zonnige herfstochtend speelde RKVVO JO11-4 de uitwedstrijd tegen de koploper in de poule, DBS. Vanaf de aftrap was RKVVO de bovenliggende partij. Dat vertaalde zich alleen nog niet in doelpunten, totdat Tyron, als een echt Zidane, de eerste treffer maakte. Al snel daarna viel de gelijkmaker, zeer onterecht, nadat Niels eerst vanachter onderuit werd gehaald. Hier was sprake van arbitraire dwaling.  RKVVO liet zich echter niet van de wijs brengen en bleef het eigen spel spelen. Toch viel er ondanks het goede keeperswerk van Floris, nog een tegengoal. Daarna werd bij RKVVO het vuurtje verder opgestookt. Vanaf het middenveld maakten Annabel en Thijn zich belangrijk op de flanken. Gijs en de andere Floris zorgden voor dreiging voorin. Hierdoor kon uiteindelijk de 2-2 worden gemaakt.

De fase hierna had RKVVO de overhand, maar was het DBS dat de score verder liet oplopen tot 6-2. In het laatste kwart wist RKVVO zich goed te herpakken. Robin en Tymo verdedigden fair, maar met het mes tussen de tanden. De werklust nam steeds verder toe waardoor de 6-3 nog op het scorebord kwam.

Het was een leuke wedstrijd waarin JO111-4 heeft laten zien dat ze mee kunnen doen met de top. Het resultaat is geflatteerd het laatste kwart was met een 0-1 overwinning een betere afspiegeling van de wedstrijd.