J C Dirkxpad 1
5631BZ
EINDHOVEN
tel. 040-2457211

Met zicht op een eventuele vierde plek, moesten we vandaag Pusphaira verslaan. Het liep echter wat anders dan gedacht. In een door ons matige eerste helft, met weinig kansen van beide zijden, lieten wij hen op 2-0 komen. Glenn maakte op slag van rust met een formidabele afstandsschot de aansluitingstreffer. Een bewuste zei hij achteraf. Het feestje was van korte duur, want Pusphaira maakte een minuut later de 3-1.
Na de thee werden er door de inbreng van de nieuw aangetrokken assistent Mick wat veranderingen gemaakt, wat goed uitpakte. Giel maakte al snel de 3-2, zodat hij weer wat verder uitliep op zijn directe concurrent Jesper op de topscorerslijst. Weer was het Pusphaira dat snel weer uitliep. Het laatste half uur was het Peys tijd. Met drie doelpunten in een kwartier tijd en tussendoor nog een prima doelpunt van Tim B liepen we uit naar een 4-6 voorsprong. Kaylan kreeg aan het eind nog een mooie publiekswissel, waarna we met een prima overwinning weer richting Oers konden gaan. Door de resultaten van onze concurrenten gaan we de vierde plak niet halen en zullen we volgende week voor de eer gaan strijden voor misschien nog een zesde plaats.