Kerkakkerstraat 139
5504GM
VELDHOVEN
tel. 040-2534837

Tegen de lantaarndrager in onze competitie moesten we zeker drie punten mee naar huis gaan nemen. We begonnen voortvarend aan de wedstrijd met redelijk goed voetbal. Het rondspelen ging vandaag een stuk beter dan tegen UNA. Het duurde tot de 16e minuut voordat Geert de bal in het mandje kreeg, na een strakke voorzet van Tim B. In de 23e minuut was het weer Geert die scoorde, maar nu met een soort van kopbal na een voorzet van Tom. Helaas gingen we met slechts 0-2 aan de thee. In de tweede helft was het Erik die met een mooi schot de 0-3 noteerde, waarna we dachten dat het gespeeld zou zijn. Het tegendeel was waar, want Marvilde maakte amper een minuut later de aansluitingstreffer. Nadat Niels S een onnodige gele kaart krreg en tien minuten van het veld moest, maakte Marvilde uit de gegeven vrije trap nog 2-3. Langs de lijn begon de technische staf toch wat zorgen te maken. Het voetbal was veel minder dan in de eerste helft en met een man minder in het veld moesten we proberen de overwinning er toch nog uit te slepen. Dat laatste lukte gelukkig ook, zodat we nu op de 5e plaats staan op de ranglijst. Op naar Brabantia, de misschien wel komende kampioen. Misschien dat we daar nog voor een verrassing kunnen zorgen.