16 september 2012 14:30

Scheidsrechter

Broekhoven, W.A.L.

Voorbeschouwing

RKVVO tegen Bladella met Oers kermis was het vorig seizoen bepaald geen succes. De uitwedstrijd werd door RKVVO met maar liefst 5-0 verloren, de grootste nederlaag van het afgelopen seizoen. Het is gewoon niet fijn bier drinken op Oers kermis met zo'n uitslag en dat gaat ons dus geen tweede keer gebeuren.

Bladella heeft een dramatische start, tegen Rood-Wit werd met 1-0 verloren en tegen Theole met 3-0. Ook zij zullen refereren aan het afgelopen seizoen.

Conclusie : twee teams die er voor zullen gaan, Bladella voor hun eerste punten en RKVVO voor de aansluiting naar boven en een gezelligere kermis dan vorig jaar.

Wedstrijdverslag

RKVVO  te sterk voor Bladella

RKVVO wat sterk uit de startblokken kwam kreeg al na 5 minuten zijn eerste grote kans. Rob van Breugel, alleen voor de keeper schoot de bal tegen diens voeten en zo was het nog eventjes wachten op de openingstreffer.

RKVVO, met de goed spelende Rick Noels in de basis bleef de aanvallende ploeg.

In de 12de minuut komt RKVVO op een 1-0 voorsprong, een ingooi van Rutger van Oorschot bereikte Kay van Diessen die ineens uithaalde en voor de verdiende voorsprong zorgde.

De eerste kans in de 25ste minuut voor Bladella werd uitstekend te niet gedaan door RKVVO doelman Robbert Koek. RKVVO bleef de bovenliggende partij  en kwam door Bram van Sambeek, die alleen op links door kon gaan op een verdiende 2-0 tussenstand.

Ruststand 2-0

Ook de tweede helft was er een duidelijk beter en aanvallender RKVVO, wat toch in de 50ste minuut een onnodige tegentreffer te verwerken kreeg 2-1. Dit was alles wat Bladella deze middag kon laten zien en het wachten was op een nog grotere score van de Oerse formatie.

Een vrije trap van Mark Vruggink belandde in de 60ste minuut bij Kay van Diessen die een prima voorzet gaf waaruit Rob van Breugel de 3-1 binnen kopte. Marc van Doren kwam in de 68ste minuut in de ploeg bij RKVVO voor Sjors Rombouts.

In de 75ste minuut, na voorbereidend werk van Kay van Diessen, scoorde Rob van Breugel de 4-1. Sam Heinemans kwam nog in het veld voor Joost van Doormaal.

RKVVO kon verdiend de 3 punten bijschrijven.

Kay van Diessen werd gekozen tot “man of the match”.

Volgende week speelt RKVVO op zaterdagavond 22 september uit tegen Rood Wit Veldhoven : aanvang 20.00 uur.

Verslag Bladella

In de 5e minuut kon doelman Peter Bons nog redding brengen toen Rob van Breugel van dichtbij inschoot maar in de 13e minuut was het wel raak. Na een aanval over rechts kwam de bal bij Kay van Diessen die in de kleine hoek een gaatje vond 1 – 0.
Hierna kwam Bladella wat beter in de wedstrijd en in de 23e minuut kwam Joris Hermans in kansrijke positie. Zijn lobje over de doelman ging helaas ook over de lat.
Hierna kabbelde de wedstrijd rustig voort zonder kansen tot in blessuretijd van de 1e helft Bram van Sambeek uit een onmogelijke hoek de bal onder doelman Bons in het net kreeg 2 – 0.

Direct na rust had Bladella een opleving. In de 50e minuut werd Dirk Reijnders in de ruimte aangespeeld en hij rondde beheerst af. 2 – 1.
Bij Bladella kwam Rick Antonise in de ploeg voor Max Kneefel, maar ook dit mocht niet baten.
In de 61e minuut was het prima doorzetten van de vaak ongrijpbare Kay van Diessen, die de bal precies op het hoofd van Rob van Breugel legde en deze wist daar wel raad mee 3 – 1.
Hierna kwam Roel Segers nog in het veld voor Hans v.d. Hoogen maar RKVVO bleef de betere ploeg. In de 77e minuut was het weer prima voorbereidend werk van Kay van Diessen die Rob van Breugel in staat stelde de 4 – 1 aan te tekenen.
In de slotfase was er nog een prima kans voor Roel Segers na een voorzet van Nicky Buis maar hij miste. Al met al een terechte overwinning voor een sterker RKVVO.