1 - 4

Oirschot Vooruit 7 (zon)

Mannen Zondag reserve, 7, 5e klasse 28

23 september 2012 9:30

Met een grote groep wisselspelers werd de eerste thuiswedstijd van de nieuwe competitie begonnen tegen Oirschot Vooruit 7. Na de 5 - 2 nederlaag van vorige week, waren we nu uit op de eerste drie punten. Een moeilijke tegenstander stond tegen over ons. Vorige week waren ze begonnen met een 11 - 0 overwinning.

RKVVO begon de wedstrijd goed en liet de bal lekker rond gaan. Oirschot kwam er af en toe uit via snelle uitbraken over de vleugels. Veel gevaar onstond er echter niet voor het doel van RKVVO. Aan de andere kant waren er wel enkele goede aanvallen van RKVVO waarbij helaas het laatst onderdeel ontbrak. Het scoren.
RKVVO was in de eerste helft duidelijk de betere ploeg en kreeg ook een aantal goede mogelijkheden, maar gescoord werd er niet en zo gingen beide ploegen rusten met een 0 - 0 stand.

In de tweede helft kreeg Oirschot wat meer de overhand door dat ze toch iets jeugdiger waren en daardoor het conditioneel iets beter op orde hadden. Bij het eerste doelpunt van Oirschot trapte de keeper de bal verkeerd weg en schoot Oirschot de bal goed binnen.
Bij het tweede doelpunt van Oirschot werd de bal van buiten de 16 netjes hoog in het doel geschoten en zo leek Oirschot de wedstrijd wel uit te kunnen gaan spelen met een 0 - 2 voorsprong.
Richting het einde van de tweede helft maakte Oirschot uitt een goede aanval ook nog de 0 -3.
Vlak voor tijd viel ook nog de 0 - 4 uit een penalty.
In de blessuretijd kon RKVVO de eer nog redden toen Eric Seetsen de bal goed gaf aan Geert-Jan Sweegers die bij de tweede paal de 1 - 4 binnen kon tikken.

Helaas weer een nederlaag, al was die wel groter dan dat de krachtsverhoudingen waren. Vooral in de eerste helft had RKVVO een aantal mogelijkheden om de score te openen. In de tweede helft benutte Oirschot de mogelijkheden wel. Volgende week volgt de uitwedstrijd tegen DOSKO '32 4 dat vandaag met 3 - 1 won van BES 3. Dan wordt het tijd om de eerste punten van dit seizoen te halen.