Scheidsrechter

Klaassen, S.M.P.J.

Accommodatie

Onbekend

Vandaag, de 22e september, had de C1 opnieuw een lastige tegenstander, RKDVC die na 3 speelrondes ook de volle winst hadden gehaald was te gast in Oerle.

de opstelling was als volgt:

Rik
Wilco-Max-Nino-Benn
Dave Myron
Melchior
Bart Jerke Bram

Na het verlies van vorige week dus opnieuw een zware pot, en dat zou RVVO weten deze keer, al na 90 seconden was het raak, de tegenstander kreeg na een overtreding in het strafschop gebied een penalty. Zo keek de C1 wel heel snel tegen een achterstand aan.

De start van de wedstrijd was van beide kanten onrustig, RKDVC beschikte over een fysieke ploeg met snelle uitvallen. Echter na 9 minuten had Nino een geweldige kans, de keeper kwam  goed uit zijn goal en redde met het lichaam prima.

Rond de 20e minuut was het duel in evenwicht, geen goed voetbal maar met strijdlust, RKVVO ging de duels ook beter aan in vergelijk met de vorige wedstrijd in Tilburg. De bezoekers hadden in de 30e minuut nog een geweldige kans maar Rik redde fabuleus en de bal ging via de paal weer terug het veld in. Ruststand 0 - 1.

Na de rust kon Nino niet terug komen vanwege een blessure aan het bovenbeen, verder kwamen Diego en Eva in het veld en nam Wilco plaats op de bank. De eerste 10 minuten van de 2e helft had RKVVO het betere spel met verzorgder voetbal maar hadden de gasten uit Drunen toch de betere kansen. Weer kreeg RKDVC terecht een penalty, Rik stopt echter goed, sowieso speelde onze keeper een prima wedstrijd. Halverwege de 2e helft werd het 2 - 0 door een snelle aanval over rechts, de bal werd met een lange trap langs de rechter-zijlijn gespeeld en na een goede voorzet, werd de bal binnengetikt.

In de 58e minuut kwam Rik voor Jerke, niet veel later kreeg onze C1 nog een goede kans op  2- 1, nadat Dave een vrije trap net buiten de 16 mocht nemen, helaas geen goal.

De tegenstander was ook deze week beter en RKVVO wist te weinig echte doelkansen te creeren, in de 68e minuut kwam de eindstand, 3 - 0 op het scorebord .