wedstrijdverslag DBS E1-RKVVO E1 22-9-12

RKVVO JO11-1

E-Pupillen, E1, Hoofdklasse H

22 september 2012 11:00

Zaterdag 22-9 stond de uitwedstrijd bij DBS E1 op het programma.

Vanaf het begin van de wedstrijd domineerde RKVVO de wedstrijd, het vele balbezit waarin erg goed gecombineerd werd resulteerde in een aantal grootte kansen.

Na mooi opbouw van achteruit en een perfecte steekpass speelde ze zichzelf vrij voor goal, er werd niet  getwijfeld en  joeg de 0-1 tegen de touwen.

Dit smaakte naar meer, de verdedigers schoven telkens goed in naar het middenveld waardoor de druk op het doel van DBS toenam. de aanvallers comineerde erop los. Wederom werd de verdediging van DBS verschalkt; 0-2.

RKVVO ging door met het goede samenspel, de posities werden goed bezet en iedereen voerde hun opdracht goed uit, het resultaat was de 0-3 én 0-4 voor de rust.

DBS was kanseloos en lag op de slachtbank, nog meer goals van RKVVO zou niet onterecht geweest zijn, er werd echter niet meer gescoord.

We gingen rusten met 0-4 (!).

Na rust kwam er een ander DBS en een ander RKVVO op de mat, de rollen waren omgekeerd.

RKVVO kwam niet meer aan voetbal toe, DBS begon de duels te winnen en kwam hierdoor tot steeds beter voetbal.

Dit resulteerde in korte tijd tot de 1-4, 2-4 en zelfs nog 3-4!

RKVVO moest nu gaan vechten voor de punten, aan voetballen kwamen ze niet meer toe, de enige manier om de drie punten mee te nemen naar Oers leek om te vechten als leeuwen.

Tot de laatste seconden van de wedstrijd werd er ook gevochten, de aanvallers zakten mee in om op het middenveld de ruimtes kleiner te maken, de verdedigers vochten de duels achterin uit op leven en dood en de keeper deed er alles aan om zijn doel vanaf nu schoon te houden!

Toen het verlossende laatste fluitsignaal van de man in het zwart klonk was de buit binnen.

Na een fantastische eerste helft en een tweede helft waarin gevochten werd was de eerste winst een feit. DBS E1-RKVVO E1   3-4.