Heikantsebaan 19
5507PJ
VELDHOVEN
tel. 040-2542370

De wedstrijd tegen RWV was er zeker een die over de eindstreep getrokken moest worden. Met af en toe goed spel, maar zonder echt fel te zijn kabbelde de eerste helft voort. In de 24e minuut ging de bal na een goed schot via een RWV speler in het eigen doel zodat we in ieder egval op 1-0 kwamen. RWV speelde goed en wij hadden moeite om het heft in handen te nemen. Dit resulteerde in de gelijkmaker vlak voor rust. Gelukkig konden wij op slag van rust weer de voorsprong nemen. In de tweede helft speelden we zeker niet slecht, maar echt grote kansen kregen we niet. RWV haalde ons vaak uit het spel met behoorlijke overtredingen, maar de scheids hield het nog goed in de hand. Uiteindelijk sleepten we de overwinning uit het vuur, waardoor we in ieder geval de voorsprong op onze achtervolgers konden vergroten. Zondag de laatste wedstrijd tegen SBC waarbij we voor de derde plek gaan. Der op of der onder zou ik zeggen.