Heikantsebaan 19
5507PJ
VELDHOVEN
tel. 040-2542370

Voor de wedstrijd werd nog een keer gewezen op de wisselvalligheid die wij laten zien bij wedstrijden. We zouden dan ook scherp beginnen, maar het tegendeel bleek. RPC begon sterk en wij heel zwak. Door een fout in de verdediging kregen zij de bal en straften dit buitenkansje goed af 0-1. Na zo'n 20 minuten ging het iets beter bij ons en we hadden ook kansen gekregen om een doelpunt te maken. Het was Jesper die de gelijkmaker scoorde nadat Geert tegen de paal had geschoten. De teruggekaatste bal kwam voor de voeten van Jesper die zonder te vallen de bal er intikte. De eerste helft kregen beide ploegen kansen, maar doelpunten bleven verder uit. In de tweede helft kwamen we op 2-1 door attent reageren van Bert. Hun keeper kreeg de bal niet onder controle en Bert was er als de kippen bij. Enkele minuten later kopte NIels de 3-1 er in na een goede corner van Jelle. Het leek wel een kopie van de uitwedstrijd, waar we in de tweede helft ook uitliepen in de score. RPC bleef goed voetballen, maar raakten steeds meer vermoeid. Het was Geert die met een prachtige vrije trap de eindstand op 4-1 bepaalde. Uiteindelijk een goede overwinning en doordat SBC punten liet liggen hadden wij goede zaken gedaan. Op naar Gestel volgende weeek.