Sportlaan 1 -3
5502ED
VELDHOVEN
tel. 040-2533700

Vandaag eindelijk de eerste wedstrijd deze competitie tegen UNA kunnen spelen. Het was meteen een belangrijke pot, want zij hadden maar een verliespunt minder. Met slechts twee wissels, Tom kon alsnog niet starten, gingen we gewaarschuwd voor een goede tegenstander de wedstrijd in. Na 9 minuten kon Willem zijn doelpunt meepikken na een goede rush van Tim B. UNA was enkele keren gevaarlijk geweest, maar vonden Wouter op hun weg naar het doel. Het was een zware eerste helft, maar we konden de 0-1 naar de thee brengen. In de tweede helft kregen we enkele goede kansen, maar het zat even niet mee. Het was UNA dat de 1-1 maakte, waarna langs de zijlijn werd verwacht dat zij er op en er over zouden gaan. Door goed teamspel werd dat voorkomen en na een goede solo van Glenn met een mooi balletje opzij maakt Geert beheerst de 1-2. UNA leek gebroken en het was Tim B die op aangeven van Pieter de eindstand op 1-3 bracht met eveneens een bekeken schuiver en dankzij hun keeper. Al met al een belangrijke overwinning behaald met goed teamwerk en op naar volgende week.