Heikantsebaan 19
5507PJ
VELDHOVEN
tel. 040-2542370

Na de moeizame overwinning vorige week tegen Marvilde, moesten we nu weer scherp zijn tegen Waalre. Twee weken achtereen een slechte wedstrijd spelen zou nog wel eens verkeer kunnen uitpakken. Met die wetenschap gingen we de wedstrijd in en ook op een goede manier. Er werd vroeg druk gezet op de tegenstander en de bal ging goed rond. De eerste 20 tot 30 minuten speelden we echt een prima pot, maar wisten het helaas niet om te zetten in veel doelpunten. "Slechts" twee doelpunten van Jelle en Erik zorgden voor een 2-0 ruststand. Meteen na rust wist Waalre er een te maken, waardoor zij in de wedstrijd bleven. Gelukkig konden we via Bert de 3-1 aantekenen, waarna het eigenlijk wel gespeeld was. De tweede helft was wat mionder van ons, maar met enkele goede aanvallen konden Erik en Geert de eindstand op een verdiende 5-1 zetten. Een goed herstel van het team na vorige week, top! Helaas kon Rik in zijn laatste wedstrijd van dit seizoen niet de nul houden, daarentegen maakte Erik in zijn laatste wedstrijd van dit seizoen twee treffers. Erik en Rik een goede reis gewenst en wij zullen nu zonder jullie het seizoen goed moeten beeindigen. Nu allemaal genieten van het Carnaval en 05 maart weer fris aan de start tegen UNA.