Korze 82
5504MK
VELDHOVEN
tel. 040-2531455

Met eigenlijk een half team moesten we vandaag aantreden tegen een gevaarlijke tegenstander. Rik viel op het laatste moment af wegens prive omstandigheden. Bert, Tim H en Max zouden kijken hoever ze zouden komen met spelen wegens blessures en er kwam nog een speler later aan die volgens de staf niet wist waar hij was. Gelukkig had hij wel zijn spullen bij zich. De gemaakte opstelling werd zoals vaker last minute aangepast en we zouden met RWV een zware dobber gaan krijgen was de verwachting. RWV begon sterk en liet zijn dat het een ingespeeld team is. De bal ging makkelijk rond, maar gevaarlijk werden ze niet echt. Sven kreeg al snel een gele kaart (14e minuut), waardoor we met tien verder moesetn. We deden het verrassend goed en speelden rustig de bal rond. In de 22e minuut maakte Bert na een mooie pass van Erik P beheerst de 0-1. Wat een terugkomst na zijn blessure. Nadat Sven weer terug was, maakte hij een mooie rush, gaf een prima voorzet dat door Tim B lekker werd afgewerkt...0-2. Tim H moest helaas de wedstrijd voor rust al staken wegens een blessure, waardoor er wat aanpassingen gemaakt moesten worden. Vlak voor rust scoorde Kaylan met een kopbal uit een corner van Tim B de 0-3, waardoor we dachten op rozen te zitten. Helaas kwam RWV een minuut later weer op 1-3 waarmee we naar de thee gingen. De eerste helft is de beste helft geweest van dit seizoen, met goed en rustig voetbal en we lieten ons niet gek maken.
De tweede helft gingen we op dezelfde voet door en konden we door doelpunten van weer Tim B (64e minuut), Bert (80e minuut) en Kaylan (85e minuut) uitlopen naar een ruime 1-6 overwinning. Youri mocht nog een gele prent ontvangen, maar dat mocht de pret uiteindelijk niet drukken. De winterstop begint nu voor ons en 22 januari 2023 gaan we weer aan de gang, als het weer het toelaat, met weer een lastige wedstrijd tegen UNA. Wanneer we op deze wijze blijven spelen, kunnen we dit seizoen nog ver komen. Fijne Feestdagen en tot de volgende wedstrijd.