Roostenlaan 307 B
5644BR
EINDHOVEN
tel. 040 – 2119428

Met deze keer Erik B op doel gingen we de strijd aan met RPC. We kwamen al snel op 0-1 via Geert, dus het aanwezige publiek ging er eens goed voor zitten. Helaas bleef het tot de rust 0-1, want die tweede wilde er gewoon niet in. Misschien waren we ons ritme een beetje kwijt na twee weken rust gehad te hebben. We lieten RPC er echter wel in laten geloven dat er misschien wat te halen viel, maar daar maakten Erik en Geert binnen twee minuten gelukkig een einde aan, 0-3. In de laatste tien minuten maakten Luc W via een vrije trap en Kaylan na een flinke sprint beiden nog een doelpunt, zodat de eindstand werd bepaald op 0-5. Kaylan wilde daarna meteen gewisseld worden waarbij de vraag was of hij een publiekswissel wilde hebben of dat hij gewoon moe was.  Eindelijk hadden we een keer de nul gehouden, Erik B had niet veel te doen, maar was wel attent toen het nodig was. Volgende week een bekerwedstrijd tegen DBS, eens kijken of we kans zien een ronde verder te komen.