Loonderweg 15
5551TE
VALKENSWAARD
tel. 040-2016110

De wedstrijd tegen Dommelen was voor een speler weer een weerzien met bekenden en hij zou ook nog eens proberen de nul te houden. De wedstrijd begon rustig, waarbij we lieten zien de betere te zijn. Het duurde tot de 14e minuut voordat Geert met een mooi afstandsschot de 0-1 aantekende. Even later kregen we een penalty die Geert overliet aan Tom, die wel heel graag wilde. Gelukkig benutte hij dit buitenkansje, anders had hij de rest van de competitie er geen meer moegen nemen. Daarna nam de scheidsrechter de hoofdrol en gaf vrij snel twee gele kaarten, waarbij de gele kaart voor Tom eigenlijk nergens op sloeg, maar ja. In de tweede helft kon NIels S de 0-3 op het scorebord zetten, maar korte tijd later werd Erik toch geklopt door een lichte kopbal, 1-3. Daarna kwam uit een mooie counter de keeper van Dommelen en Geert in een ongelukkige botsing, waarbij Geert een onbegrijpele gele keert kreeg. Wij bleven de sterkere ploeg en de drie punten moesten we gewoonweg mee naar huis nemen. Door een doelpunt van Jelle (kopbal) en Geert (schot) brachten we de eindstand op 1-5, waardoor we nog goed meedoen in de ranglijst. De leermomenten voor deze week zijn eigenlijk wederom de externere factoren. Ik begrijp dat er reacties zijn op beslissingen, maar laten we proberen ons in te houden, even reageren en daarna weer geconcenbtreerd bezig zijn met de wedstrijd. Vandaag hadden we 25 minuten met tien man gespeeld en toch een grote uitslag neergezet, op die wijze nemen we het beste revanche. Er komen nog zware wedstrijden aan voordat de winterstop begint, maar eerst lekker genieten van het komende teamuitje.