Heikantsebaan 19
5507PJ
VELDHOVEN
tel. 040-2542370

Vandaag was het de eerste wedstrijd tegen Nieuw Woensel, een tegenstander die we deze competitite nog niet waren tegen gekomen. Het eerste half uur gad NW best goed partij en wij konden de kansen niet benutten. Na een kwartier kwamen we op voorsprong via Geert na een assist van Willem. Tien minuten later was het Erik die na een mooie pass van Youri de bal keurig in het doel schoot...2-0. Wij konden de voorsprong niet vergroten, waardoor we met deze stand de rust in gingen. Daar werd aangegeven dat we de tweede hekft goed moesten beginnen en als het kon, snel scoren om de tegenstander geen kans te geven om in de wedstrijd te blijven. Tom wilde vlak voor zijn wissel graag naar voren, maar dat mocht niet. Hij ging toch een keer mee en scoorde de belangrijke 3-0. Nog geen vier minuten later was het Luc W (deze keer wel met links) een prachtige 4-0 na een corner van Youri. Het laatste half uur was het de Bert en Geert show. Wisselend scoorden zij hun doelpunten en gaven hun assists en liepen we uit naar een 10 -0 eindstand. Nieuw Woensel was in de tweede helft niet meer bij machte iets terug te doen, zodat Rik een keer de nul kon houden. Al met al heeft iedereen een puike wedstrijd gespeeld, zonder er iemand uit te lichten. We blijven goed meedraaien en op naar volgende week tegen Marvilde.