Nieuwe competitie voor RKVVO F6 begint met nederlaag

1 - 15

DBS F14

F-Pupillen (najaar), F6, 4e klasse F546

15 september 2012 9:30

RKVVO F6 begon deze zaterdag in een nieuwe competitie en daarin was DBS F14 de eerste tegenstander. Zonder Daan en Leilani begonnen we met zijn achten (dus 1 wissel) tegen DBS.

Ondanks dat we wel wat meer aan voetballen toe kwamen dan vorige week tegen Unitas, had DBS wel een sterke aanval waardoor Emma al snel een aantal ballen uit het net moest halen. Af en toe probeerde RKVVO er uit te komen. In de eerste helft waren er echter geen kansen voor RKVVO dat met de rust met 0 - 8 achter stond.

In de tweede helft kwam RKVVO wel wat vaker bij het doel van DBS en verdiende ook af en toe een corner. Aan de andere kant bleef ook DBS goed door gaan en liep de score snel op. Bij 0 - 14 was het eindelijk zo ver en scoorde Silvie het eerste doelpunt voor RKVVO F6 van het seizoen. Hierna maakte DBS nog 1 doelpunt waardoor de eindstand 1 - 15 werd.

Volgende week speelt RKVVO F6 om 18:15 de uitwedstrijd tegen Rood Wit Veldhoven F6. Dit is dan de voorwedstrijd voor de derby Rood Wit Veldhoven 1 tegen RKVVO 1 waardoor onze eigen F6-sterren samen met het eerste elftal het veld op mogen.