4 - 3

RKVVO JO11-3

E-Pupillen (najaar), E4, 4e klasse E548

6 oktober 2012 10:00

Zaterdagochtend 6 oktober 2012, de eerste echte herfst wedstrijddag van dit seizoen, stond gepland tegen het elftal Acht E3.
Met goede zin en veel moed verzamelde onze selectie zich rond 09.00 uur bij onze club Rkvvo.
Hierna zijn we met z'n allen vetrokken richting Eindhoven om daar weer een mooie wedstrijd te spelen.
Eenmaal in de kleedkamer bonden we onze schoenen vast en maakte wij ons op voor een mooie strijd.
Trainer, hoeveel heeft Acht gewonnen van Marvilde riep nog iemand!
Wij spelen onze eigen wedstrijd en kunnen vandaag gewoon winnen, antwoordde Gerald.
Eenmaal buiten liet het weer, zich van zijn slechtste kant zien.
De regen bleef maar vallen en de jongens waren tijdens de warming-up al behoorlijk nat.
Ondanks de regen heeft er niemand geklaagd en begon iedereen goed aan de wedstrijd.
Door de felle start van onze tegenstander hadden ze kort na de aftrap direct balbezit.
Een fraai schot van Acht kon door Joost net niet worden voorkomen en het werd 1-0.
Zonder te mopperen mocht Rkvvo de aftrap nemen en begonnen jullie het spel te maken zoals jullie dat op de training ook oefenen.
Door Joost werd de bal goed ingerold naar onze verdedigers Jesse en Bram.
Hierdoor kon het spel van achteruit steeds weer mooi worden opgebouwd en werden wij over de flank heel gevaarlijk.
Rob werd door Jesse goed aangespeeld en kon de bal enkele keren goed voor de goal krijgen.
Door een heel mooi afstandsschot van Thomas belandde de bal via de paal in de kruising en werd de stand weer gelijk, 1-1.
Na de gelijkmaker werd er door het team steeds harder gewerkt.
Door een mooie uitgespeelde actie van Sander langs de zijlijn werd Thomas voor de tweede keer in scoringspositie gebracht.
Het schot vanThomas werd gestopt door de keeper van Acht, welke de bal niet klemvast had.
Hierna wist Noah de bal achter de lijn te tikken waarna wij op 1-2 voorsprong kwamen.
Het elftal van Acht werd aan het einde van de eerste helft sterker en Joost heeft goeie reddingen verricht.
De voorsprong wisten wij maar kort vast te houden en vlak voor rust konden jullie helaas niet voorkomen dat het 3-2 werd.
Ondanks de achterstand werd er zeer goed gevoetbald en geprobeerd om zo snel mogelijk de bal weer te veroveren!
Het spel werd steeds weer van achteruit opgebouwd en er werd uitstekend overgespeeld.
Na de rust begonnen jullie aan de tweede helft. Met veel energie en kracht werd de tweede helft geopend.
Strak langs de lijn gaf Siergert een pass op Mats welke hij goed aannam. Mats dribbelde, op de Dries Mertens wijze, richting de achterlijn en schoot de bal voor het doel.
De tegenstander kreeg de bal niet onder controle en kon niet voorkomen dat deze in eigen doel werd gelopen, 3-3.
Met deze gelijke stand werd de wedstrijd steeds spannender. Een mooi afstandsschot van Bram belandde nog op de lat.
Jammer genoeg kon niet voorkomen worden dat Acht, 1 doelpunt meer maakte dan Rkvvo en werd het 4-3.
Op de wijze waarop jullie vandaag gespeeld hebben verdienen jullie complimenten.
Er werd hard gewerkt en goed gevoetbald.