Scheidsrechter

Lo-A-Njoe, A.R.

Accommodatie

Onbekend

De wedstrijd tegen Oranje – Wit zou wellicht weer een mogelijkheid zijn voor de C1 om na een aantal nederlagen weer eens punten te pakken.

De start opstelling was als volgt:

Rik

Benn-Diego-Max-Eva

Nino-Dave

Bart

Erik-Melchior-Bram

Het was deze week nog  onzeker of Nino erbij kon zijn, maar hij was, deze wedstrijd weer eens op het middenveld, fit genoeg om te starten.

Oranje-Wit ging met veel passie van start en zoals al vaker deze competitie speelt de C1 met te weinig strijdlust en overtuiging. De afgelopen wedstrijden had de C1 telkens een snelle tegengoal te pakken en ook deze week was het weer raak; door knullig voetbal achterin kwam Oranje-Wit al in de 2e minuut op 0-1. Oranje Wit combineerde goed en had een aantal gevaarlijke counters. De C1 kwam niet aan voetballen toe en moest het vooral hebben van de lange ballen.

In de 25e minuut speelde Bart zich nog mooi vrij, had een mooi schot op goal maar net geen doelpunt. In de 29e minuut viel Dave geblesseerd uit en kwam Jerke in het veld. Laat in de eerste helft wederom “gerommel” achterin en kwam Oranje Wit op 0-2.

Na rust werd er weer gewisseld, Rick en Myron kwamen in het veld voor Erik en Benn. Heel even was er weer hoop voor de C1, Myron wist een aansluittreffer te scoren met een prachtig schot. Bram werd nog gewisseld voor Wilco, RKVVO kwam wel wat beter in het spel, maar Oranje Wit bleef de betere kansen houden,  al met al een terechte overwinning voor de tegenstander.