32'
35'

F-Pupillen, F3, Hoofdklasse Schaduw 6

6 oktober 2012 9:15

Na de spannende wedstrijd van vorige week tegen Hoogeloon was de tegenstander van deze week Geldrop en na een reeks van drie thuiswedstrijden was het nu weer eens tijd voor een uitwedstrijd. Koffie en koeken ingepakt, om 8.15 uur verzamelen bij RKVVO. Bij Geldrop aangekomen op zoek naar de kleedkamers, waar is toch “het paviljoen”……………….? Tijd voor de warming-up, we zijn er helemaal klaar voor!! Nu maar hopen dat het droog blijft (voor de papa’s en mama’s natuurlijk).

Al vroeg in de wedstrijd blijkt dat we een duidelijk overwicht hebben. Dat betaalt zich nog niet direct uit in doelpunten, maar na een goede pass van Roan scoort Roel het openingsdoelpunt, 1-0!   Vrij snel daarna wordt de voorsprong uitgebreid, goed doorzetten van Bogey zet Roel vrij voor de keeper, 2-0! Inmiddels is het gaan regenen, maar onze kanjers hebben hier geen last van. Tygo maakt nog voor de rust 3-0 na een mooie voorzet van Bogey!

In de rust even de koppen bij elkaar om de afspraken nog eens door te nemen. De tweede helft begint, kijken of onze keeper Sven het een beetje drukker krijgt. Al vrij snel wordt het 4-0, met een fraaie kapbeweging speelt Roan twee man uit  en speelt de bal naar Bogey. Deze haalt uit, doelpunt! Een mooi afstandschot van Roan brengt de score naar 5-0. De vraag is al lang niet meer of we winnen, maar met hoeveel? Tygo doet in ieder geval nog een duit in het zakje, na een geweldige solo vanuit helemaal achterin schiet hij de bal perfect binnen, 6-0!

Achterin hebben onze centrale verdedigers Xander en Merijn alles onder controle. Bogey neemt een pass goed aan en levert een prima voorzet af. Justin staat klaar om af te ronden, 7-0! Geldrop komt er niet meer uit en vanuit de scrimmage komt de bal voor de voeten van Roel, 8-0! Zouden we de score van PSV – Feyenoord 10 - 0 kunnen evenaren? Justin krijgt de bal en gaat een paar mannetjes voorbij en schiet op goal, 9-0! Nog eentje, da’s in ieder geval ook makkelijker rekenen voor de doelpuntenpot!  Uiteindelijk komt ook het tiende doelpunt op het bord. Bogey maakt een actie langs de lijn en geeft wederom een goede voorzet. Tygo schiet de 10-0 binnen!

De wedstrijd is afgelopen, tijd voor de penalty’s, tijd voor Sven om zijn keeperskunsten te laten zien. De eerste redding is gemaakt, direct gevolgd door de kreet “Goed zo Sven!!” Waar kwam die toch vandaan?  Na weken zijn penalty op de paal te hebben geschoten, schiet Cas ‘m er voor de tweede week achter elkaar in, nu nog kijken of Roan de lat een keertje niet raakt ……………….

Goed gedaan kanjers! Dommelen here we come!