C-Junioren beker poule, C1, Groep 4 08

20 oktober 2012 13:00

Scheidsrechter

Gompel, G.J. van

De beker wedstrijd tegen Dommelen zou op voorhand geen lastige match moeten worden; trainers hadden ook besloten om een aantal vaste waarden inde dug-out te laten plaats nemen.  Er werd gekozen voor de volgende opstelling:

Rik

Max-Dave-Benn- Diego

Jerke- Rick

Melchior

Bart-Wilco-Erik

Dommelen had echter andere plannen en zouden zich niet zomaar gewonnen geven. RKVVO startte zoals dat afgelopen weken eigenlijk ieder keer het geval was:  te weinig combineren en onrustig voetballen. De eerste echte kans was echter wel voor onze C1; na een minuut of 10 een prachtig schot van Bart maar de keeper van Dommelen wist de bal net over te tikken.
Kort daarna zette Melchior een aanval op, een combinatie met Wilco en vervolgens een goed schot van “Mel” zelf, maar net over. De tegenstander was vooral gevaarlijk met razendsnelle counters door fysiek sterke spitsen, in de 18e minuut kwam Dommelen dan ook op voorsprong.

RKVVO ging wel steeds beter voetballen maar de tegenstander bleef loeren op de snelle tegenstoot en kwam er ook een aantal keren gevaarlijk uit.

Na de rust kwamen Bram en Myron in het veld voor Erik en Jerke. Het goede spel wat de C1 net voor rust wist te brengen kon direct na rust niet voort gezet worden, en in de 45e minuut wist Dommelen met een hele snelle aanval over rechts de bal voor de goal te brengen, de aanvaller van Dommelen kwam goed voor zijn verdediger uit en wist de bal mooi binnen te tikken: 2-0.
Kort daarna besloot de technische staf weer te wisselen, Eva en Nino kwamen in het veld voor Rick en Max.

RKVVO ging steeds meer druk zetten en ook beter voetballen, rond de 51e minuut had Bart een prima actie , werd echter neergehaald, de vrije trap werd prachtig langs de muur binnen geschoten door Nino.
Kort daarna ging Bram voor de zoveelste keer op links lang zijn tegenstander, de verdediger moest aan de noodrem trekken en de strafschop was terecht.  Nino maakte koelbloedig zijn 2e goal van de wedstrijd.

De C1 kreeg steeds meer overwicht en de krachten bij Dommelen vloeiden meer en meer weg, daarbij werd Dommelen wel steeds fysieker, in de laatste minuten had Dommelen echt een aantal gevaarlijke kansen  maar uiteindelijk was de eindstand 2-2 en daarmee “bekert” de C1 verder in het toernooi.

Volgende week weer voor de competitie, thuis tegen Haarsteeg.