C1 RKVVO behaalt weer een belangrijke overwinning !

C-Junioren (district), C1, 3e divisie D

27 oktober 2012 11:30

Scheidsrechter

Azghiri, A.

Onder de eerste koude winterzon van dit najaar stond de belangrijke competitie wedstrijd tegen Haarsteeg thuis op het programma; er werd gestart met de volgende opstelling:

Rik

Eva-Nino-Myron-Diego

Dave-Jerke

Mel

Bart-Erik-Bram

Ondanks het frisse weer startte de C1 met veel passie en liet het zien dat men vandaag wilde winnen. Het betere spel was in deze beginfase ook echt voor RKVVO, in de 8e minuut schoot Dave vanaf de rand van het strafschop gebied op de paal, de rebound was voor Bram maar er was een goede redding van de keeper van Haarsteeg.

Naarmate de wedstrijd vorderde zette de C1 goed druk op de tegenstander en dat werd beloont met een fraai doelpunt van Melchior. Net voor rust werd het wat onrustig voor de goal van RKVVO doordat Haarsteeg een aantal vrije trappen kreeg rondom de 16.

Ondanks een gevaarlijke vrij trap in het strafschopgebied van de tegenstander was het begin van de 2e helft echt “voor Haarsteeg”, de C1 ging “onrustig voetballen”, maar dat leidde niet echt tot gevaarlijke kansen voor de tegenstander.
In de 2e helft waren er nog een aantal wissels; Wilco kwam voor Erik en Benn voor Jerke, en later in de wedstrijd nog Max voor Eva.

In de laatste 10 minuten bleef  Haarsteeg loeren op de gelijkmaker, de eindstand bleef, ondanks 2 grote kansen voor Benn en Bram aan het einde van de wedstrijd, 1 – 0.