0 - 4

Gestel F3

F-Pupillen (najaar), F6, 4e klasse F546

3 november 2012 9:30

Vandaag alweer de 6e wedstrijd in de competitie. In de vorige 5 wedstrijden was het F6 2 x gelukt om te scoren, maar dit was nog niet voldoende geweest om een punt te behalen. De tegenstander van vandaag had in de afgelopen 5 wedstrijden 1 keer gelijk gespeeld. Er waren dus misschien wat mogelijkheden.

Gestel was al wat later en hadden ook 1 speler te weinig. Hierop werd besloten om 6 tegen 6 te spelen. De wedstrijd ging goed gelijk op en de F6 was geregeld op de helft van Gestel te vinden. Gestel kwam af en toe ook gevaarlijk door, maar werden goed gestopt door de verdediging en onze keeper Emma. Helaas vond Gestel toch nog twee gaatjes in de eerste helft waardoor we met een 0 - 2 stand gingen rusten.

De tweede helft werd het voor F6 toch wat moeilijker om eruit te komen. Ondanks de vele regen bleven ze het goed proberen, maar helaas vielen de doelpunten toch weer aan de verkeerde kant en werd er met 0 - 4 verloren.

Helaas dus niet kunenn winnen van Gestel. Volgende week worden we om 9:00 uur verwacht bij DBS F14 en kunnen we hopelijk onze prestatie van de thuiswedstrijd (1 - 15 nederlaag) verbeteren.