RKVVO JO9-5JM

F-Pupillen (najaar), F6, 4e klasse F546

10 november 2012 9:00

Doordat Emma nog niet geheel hersteld was van de griep, stond vandaag Sjoerd in het doel. Na een lange wandeling naar het veld waarop we moesten spelen, gingen we vol goede moed beginnen aan de warming-up.

Aan he begin van de wedstrijd begon het wat te regenen en helaas vielen ook de doelpunten als rijpe appels. DBS scoorde het ene doelpunt na het andere en RKVVO F6 kwam er ondanks verwoedde pogingen niet uit. Dit resulteerde in een 15 - 0 ruststand.

Na de rust ging het een stuk beter en kwamen we zelfs een aantal keren dicht bij een doelpunt. Helaas werd er niet door ons gescoord, maar ook DBS vond de tweede helft slechts 3 keer het doel. Hiermee werd met 18 - 0 verloren, maar op basis van de tweede helft blijft er toch hoop dat er binnenkort wel punten behaald kunnen worden.

Wie weet komende week als Rood Wit Veldhoven F6 op bezoek komt. Bij Rood Wit werd in een gelijk opgaande wedstrijd met 2 - 0 verloren.