Vandaag stond Dommelen uit weer op het programma, ja weer want enkele weken geleden waren we ook al te gast bij Dommelen. Toen gingen we als koploper van de poule richting Valkenswaard en waren we vol zelfvertrouwen. Deze keer staan we wat lager in de ranglijst en weten we inmiddels dat Dommelen best een aardige bal kan spelen, dus we zijn gewaarschuwd.

8.15 uur, met half slaperige gezichten verzamelen we bij RKVVO op het parkeerterrein. In eerste instantie leek het meer op een grote autotest, zoals de papa's en mama's de auto's hadden opgesteld, maar na enige tijd tevergeefs op Tygo gewacht te hebben (ohhh ja, die ging rechtstreeks ...... ) zijn we afgereisd naar Dommelen. Gelukkig, het is nog droog.

We nemen weer onze intrek in kleedkamer 4, die weer op slot zit op het moment dat wij aankomen. Dit begint toch wel verdacht veel op intimidatie te lijken.....!

Op het moment dat we het veld (ja, het hoofdveld i.p.v. het knollenveld van vorige keer) betreden begint het te regenen. Jammer, maar gelukkig staat er voor de toeschouwers een tribune en is er voldoende koffie.

Vandaag spelen we met 2 keepers, Xander en Cas, ieder een helft. Diverse kansen van de tegenpartij zijn door de keepers van F3 uit de goal gehouden.
De actie speelt zich in het begin vooral af voor het doel van RKVVO wat resulteert in een 1-0 achterstand.
Gelukkig weten we snel gelijk te komen en zelfs een extra doelpunt te maken wat ons op voorsprong zet. In de tweede helft, het balbezit is voornamelijk voor RKVVO, weet Dommelen toch een gelijkmaker te scoren. Zo eindigt de wedstrijd dan in een gelijkspel (2-2), zeker beter dan vorige keer.

bovenal, er is goed gevoetbald en gekeeped !!!

Volgende week staat er weer een topper op het programma, RKVVO F3 Hoogeloon F2 (als dat programma klopt)!! laten we ze een poepje ruiken?