Datum

24 november 2012 9:30

Accommodatie

Onbekend

Ondanks dat de eerste overwinning nog steeds niet binnen is, blijven de spelers van RKVVO F6 iedere week met plezier op jacht gaan naar de eerste punten. Ook vandaag waren we weer met 8 (helaas was Leilani niet fit genoeg om mee tedoen) enthousiaste spelers present bij Gestel F3.

De wedstrijd ging goed gelijk op en de paar mogelijkheden die Gestel kreeg werden goed onschadelijk gemaakt door Sjoerd in het doel. Helaas was het Gestel dat na een minuut of 10 toch de score opende en zo op 1 - 0 kwam. Vlak voor rust kwam Ruben nog met een goede rush naar voren en mistte het doel op een haar na. Hierdoor bleef de stand 1 - 0 bij rust.

Ook de tweede helft bleef RKVVO goed mee doen, maar vielen de doelpunten toch aan de verkeerde kant. RKVVO kreeg nog wel wat mogelijkheden, waarbij Silvie nog bijna haar tweede doelpunt van het seizoen scoorde. Bij het laatste fluitsignaal stond uiteindelijk 4 - 0 op het scorebord, maar kon de F6 terug kijken op een goed gespeelde wedstrijd.

Op 8 december staat de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie op het programma. Dan wordt uit gespeeld tegen Brabantia F8.