Aanmelden - RKVVO

Aanmelden

Lid worden

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden bij onze vereniging. Voor meer informatie over het lidmaatschap van RKVVO kun je contact opnemen met de ledenadministratie: ledenadministratie@rkvvo.nl. Na het invullen van het formulier krijg je per e-mail een bevestiging. Als je die niet hebt gehad, graag het formulier nogmaals invullen en mocht dit probleem zich blijven voordoen, dan graag contact opnemen met ledenadministratie@rkvvo.nl.

Adresgegevens
Bankgegevens
Wanneer u RKVVO machtigt om de contributie, eenmaal per jaar, per incasso te innen bespaart u de vereniging bankkosten. Hierdoor is het contributiebedrag dan € 10,- minder.
Legitimatie (voor leden vanaf 14 jaar is het verplicht een wettig legitimatienummer van het lid zelf in te vullen. Vul altijd je eigen legitimatienummer in of kies voor 'Geen legitimatie' als je jonger dan 14 jaar bent en geen eigen identiteitsbewijs hebt. Je kunt het nummer dan met een 0 invullen).
Alleen invullen indien je van een andere vereniging komt.
Je gegevens worden vastgelegd binnen onze ledenadministratie. Daarnaast kunnen we deze ook gebruiken voor het tonen van profiel-informatie op de website (bijvoorbeeld in welk team je speelt, de verjaardagskalender en een foto). Dit kan alleen indien je hiervoor toestemming geeft.


Op de website van RKVVO kunnen profielfoto's of elftalfoto's geplaatst worden. Ook worden, bij door RKVVO georganiseerde evenementen, foto's gemaakt die op de site geplaatst kunnen worden.
Geef hier aan of je hiermee akkoord gaat.

Heeft u nog vragen/opmerkingen?


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!