Bladella - RKVVO verdiende geen winnaar

Bladella – RKVVO

Ruststand: 0-0

Eindstand: 0-0

Het veld in Bladel liet goed veldspel niet toe. Beide ploegen hadden grote moeite om te combineren en kansen te creëren. Welgeteld 1 grote kans voor Bladella viel er in de 1ste helft te noteren. In de 2de helft al niet veel anders. Enkele kleine kansen maar goed keeperswerk stond een doelpunt in de weg. Zo mocht geen van beide ploegen aanspraak maken op de overwinning en werd de wedstrijd afgesloten zo hij begon: 0-0. Aankomende week volgt de belangrijke wedstrijd tegen EFC om het periodekampioenschap van de 2de periode.