Sport medische verzorging (B-Fysic) - RKVVO

Sport medische verzorging (B-Fysic)

Sinds het seizoen 2013/2014 kent RKVVO een nauwe samenwerking met B-Fysic Fysiotherapie op het gebied van sportmedische verzorging.

Naast het leveren van een verzorger voor het eerste elftal heeft B-Fysic Fysiotherapie ook een blessure inloopspreekuur op het sportpark van RKVVO.

Tijdens het blessure inloopspreekuur wordt de klacht van de speler onderzocht door de fysiotherapeut en vervolgens wordt aan de hand van deze bevindingen een advies gegeven over welk behandeltraject het meest geschikt is voor de geblesseerde speler. Hierdoor kan snel en effectief gewerkt worden aan zijn of haar herstel!

Aangezien B- Fysic Fysiotherapie goede samenwerking heeft met andere disciplines op het gebied van sport, zoals orthopeden, sportartsen en sportpodotherapeuten, dan kan de geblesseerde speler snel en adequaat doorverwezen worden naar de specialist, indien nodig.

Het blessure spreekuur is gratis te bezoeken, zonder afspraak en is tevens bedoeld voor de niet geblesseerde voetballer voor informatie en/of advies.

Waar en wanneer vindt het inloopspreekuur plaats?

Locatie: verzorgingskamer RKVVO-selectie (bij kleedlokaal 11 en 12)
Tijdstip: elke donderdag van 19.15 uur tot 20.00 uur.
Sportfysiotherapeut: Roy van der Klauw


B-Fysic Fysiotherapie
Gezondheidscentrum 'de bolzen'
Kruisstraat 23 a
5502 JA Veldhoven
Tel: 085-2104910
www.b-fysic.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!