Algemeen - RKVVO

Algemeen

Op initiatief van de Werkgroep Oerse Gezelligheid RKVVO is een Wall of Fame RKVVO opgericht.

In de kantine vind je de fotogalerij Wall of Fame en hier op de site is nadere informatie te lezen.

In aanmerking komen leden en oud-leden die een buitengewone prestatie / niveau bereiken of hebben bereikt, een “begrip” binnen RKVVO zijn of waren en waarvoor binnen de club een acceptabel draagvlak / naamsbekendheid aanwezig is. Kortom: Personen waar wij als club trots op zijn!

Ieder lid van RKVVO kan middels een gemotiveerde schriftelijke voordracht kandidaten aandragen bij de Ballotagecommissie Wall of Fame.

De Ballotagecommissie Wall of Fame bestaat uit 3 functionarissen zijnde:

  • Langst zittend lid Dagelijks Bestuur
  • Voorzitter Senioren
  • Voorzitter Jeugd

De Ballotagecommissie van RKVVO toetst of de voorgedragen kandidaat voldoet aan de gestelde voorwaarden en draagt deze voor bij het bestuur dat hierover een besluit neemt.

Indien de Wall of Fame in de kantine “vol” is, beschouwd de Ballotagecommissie wie er uit de Wall of Fame in de kantine verwijderd moet worden en legt dit voor aan het bestuur dat hierover een besluit neemt.

De Werkgroep Oerse Gezelligheid draagt zorg voor de uitvoering, de instandhouding en het actualiseren van de Wall of Fame, zowel in de kantine als op deze site.

Mocht je in het bezit zijn van digitale foto`s van onze helden in hun tijd bij RKVVO dan houden wij ons aanbevolen om deze te kunnen plaatsen op deze site.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!