15 februari 2014 10:30

Accommodatie

Onbekend

Wedstrijdverslag van competie op za. 15 feb. 2014

Zaterdag de 15e hadden we een wedstrijd gespeeld tegen EMK E3 in Nuenen. Het waaide heel hard. De wedstrijd begon om half elf. We begonnen en hadden wind tegen de eerste helft maar de eerste helft moesten we ook nog een beetje wakker worden en stonden
met 5-0achter. Maar toen gingen we in de 2e helft beter voetballen en Sander maakte 5-1 en toen kregen we heel veel kansen maar het viel niet mee. Ze gingen allemaal tegen lat of paal en EMK maakte weer 4 doelpunten en de eindstand was 9-1 en toen gingen we penalty schieten en ging goed maar toen moesten we gaan douchen en er zat schimmel en het water werd niet meer warm dus we hadden niet gedouched.