40'
Roel Bruurmijn (intikker)

E-pupillen zaterdag, E4, 3e klasse E338

28 maart 2015 10:30

Vandaag stond de terugwedstrijd van de grootste concurrent op het programma: DVS E2. Een overwinning zou de voorsprong op de overige tegenstanders naar 6 punten brengen. Ondanks de herhaalde instructies startte het team niet geconcentreerd genoeg, waardoor we door matig verdedigen al snel tegen een 1-0 achterstand aankeken. Gelukkig werd de draad daarna goed opgepakt en begon het team te draaien. Helaas konden we wederom moeilijk de doelman passeren. Pas 3 minuten voor rust was het dan zo ver: Tygo scoorde via een mooi afstandschot in de kruising. In de 2e helft waren we wederom stukken sterker dan de tegenstander, en wisselden mooi opbouwspel en mooie aanvallen elkaar af. Maar vaak weer met net niet de juiste afwerking.... Na 40 minuten kwam Bram mooi mee op waarna hij goed overzicht bewaarde en Roel een  niet te missen kans bood. 1-2!!! DVS zette daarna nog stevig aan, maar Koen en de rest van het team konden het doel schoon houden. Speciale vermelding voor de zeer goede wedstrijd van Jules Lenis en Thijs Hentzepeter.