3 - 0

Bergeijk MO15-1

Meisjes onder 15, MO15-1, Groep 2 28

10 september 2016 13:00

Klokslag 13.00 uur werd op Sportpark 'Heikant' afgetrapt voor de wedstrijd RKVVO MO15-1 tegen de MO15-1 van Bergeijk. Na een paar grote kansen te hebben gemist, kwam RKVVO na een scrimmage voor de goal van Bergeijk verdiend op voorsprong. Dit was tevens de ruststand, 1-0.
Na rust beet Bergeijk meer van haar af en moest RKVVO zich steeds vaker beperken tot verdedigen. Halverwege de tweede helft kreeg Bergeijk een terecht gegeven penalty.
Tot opluchting van RKVVO werd de strafschop hoog over het doel van RKVVO geschoten en kwam de thuisploeg goed weg. Vanaf dat moment zocht RKVVO weer de aanval waarna uit een paar mooie aanvallen nog twee keer werd gescoord. Uitslag 3-0 in het voordeel van RKVVO.