Mannen zondag, 9, 6e klasse 636

25 september 2016 12:00

Opstelling RKVVO 9 (zon)

Zondag 25 sept stond Hoogeloon 4 op het programma van RKVVO 9.

Bij aanvang van de wedstrijd kwamen ze er snel achter dat er geen hulp vanuit de arbitrage zou komen, deze werd aangevoerd door Dhr Catwiezel.

Na 7 minuten was het al raak na een balletje breed van Lenny Lindhout op Mark Bergmans die hem op fabuleuze wijze binnenschoof 0-1.

In de 12e en 24e minuut scoorde Hoogeloon 2-1 door wat communicatie fouten achterin.

In de 37e minuut scoorde Bart Rovers na een assist van Marco Notten 2-2.

De wedstrijd zakte hierna ernstig in.

Tot aan de 77e minuut! een vrije trap die werd voorgeslingerd door Mike Dane die door Bart Rovers binnen gekopt werd 2-3.

Hierna kreeg hij meteen een publiekswissel, En werd de pot volwassen en slim uitgespeeld. Catwiezel blaast af EINDE WEDSTRIJD! Wij bedanken de toeschouwers en bereiden ons voor op volgende week.

Tot volgende week en de groeten van oers 9.