Zwaar bevochten overwinning RKVVO MO15-1

Meisjes onder 15 zaterdag, MO15-1, 2e klasse 10

Datum

1 oktober 2016 13:00

Accommodatie

Onbekend

Na de bekeroverwinning van RKVVO MO15-1 tegen de MO15-1 van Bergeijk, stonden beide ploegen wederom tegen elkaar, echter nu voor de competitie.
Bij RKVVO was het even puzzelen met de opstelling in verband met het ontbreken van diverse speelsters. De eerste helft verliep zoals verwacht, een aanvallend RKVVO en een compact spelend Bergeijk. De spaarzame kansen waren weliswaar voor RKVVO, maar de scherpte en afronding voor de goal ontbrak. Ruststand 0-0.
Na rust veranderde er niet veel, RKVVO bleef gedoseerd de aanval zoeken en Bergeijk hoopte op een spaarzame, gevaarlijke counter. Het was echter RKVVO dat na een goed lopende aanval op voorsprong kwam door Kiki Fellinger, 1-0. Vanaf dat moment was het aftellen geblazen en beperkte RKVVO zich tot verdedigen. Omdat de verdediging van RKVVO wederom niets weggaf, was het RKVVO dat aan het langste eind trok, eindstand 1-0. Een zwaarbevochten overwinning voor RKVVO tegen een strijdbaar en goed spelend Bergeijk, maar wel 3 punten in de pocket met dank aan Girl of the Match Kiki Fellinger.

Programma:
Zaterdag 8 oktober: Nuenen MO15-2 - RKVVO MO15-1 om 11.00 uur, Sportpark de Oude Landen, Pastoorsmast 14 in Nuenen.