2 - 2

Terlo MO15-1

Meisjes onder 15 zaterdag, MO15-1, 2e klasse 10

17 september 2016 13:00

Na twee gewonnen wedstrijden om de beker was het eindelijk zover, de start van de competitie thuis tegen de MO15 van Terlo. In de eerste helft waren beide ploegen goed aan elkaar gewaagd en was niet te zien dat RKVVO recent nog om de beker met 6-1 van Terlo had gewonnen. Omdat grote kansen en goals uitbleven in de eerste helft gingen beide ploegen de rust in met een 0-0 tussenstand. Na rust viel RKVVO meer aan en kwam RKVVO verdiend voor met 1-0 na een knappe solo actie van Kiki Fellinger en een verwoestende uithaal van Lise van Gerwen. Terlo wankelde op dat moment en niet veel later viel de 2-0 in het voordeel van RKVVO, wederom na een mooie individuele actie van Kiki Fellinger. Voor Terlo het signaal om de mouwen op te stropen en een tandje bij te schakelen. Kort daarna viel een goal aan de andere kant na een onoverzichtelijk situatie voor de goal van RKVVO en bracht Terlo de spanning geheel terug in de wedstrijd, 2-1, met nog enkele minuten te spelen. RKVVO beperkte zich nog slechts tot verdedigen en kwam niet meer onder de druk uit van Terlo. Twee minuten voor tijd kreeg Terlo op een mooie plaats een vrije trap die snoeihard door Terlo werd ingeschoten, eindstand 2-2. Zuur voor RKVVO, loon naar werken voor Terlo op basis van het vertoonde spel met name in de tweede helft.